Temporada 24/25

Durant la Temporada 2024/2025 el Teatre Auditori de Granollers durà a terme connexions entre diferents espectacles de la programació i col·lectius. Entre d’altres tenim previstos:

'Va de Bach'

Coincidint amb l’espectacle de dansa Va de Bach, volem dur a terme alguns tallers per apropar la disciplina de la dansa als grups de nens i nenes dels Centres Oberts de Granollers. Posteriorment es convida als nens i nenes participants a que puguin venir en família a veure l’espectacle d’Aracaladanza, on cinc ballarins, uns globus que canta o una mà gegant són algunes de les sorpreses que faran volar la imaginació de grans i petits a ritme de la música de Bach.

'Tú y yo'

Al novembre de 2024, coincidint amb l’espectacle del Festival elPetit Tú y yo tenim previst dur a terme una connexió amb el Centre Penitenciari Quatre Camins. L’Omar Meza durà a terme el taller Quan el Cos sóc Jo als pares del grup de parentalitat. La proposta, busca la transformació Social a través de la Dansa, tant en l’àmbit educatiu com en l’àmbit penitenciari. En el seu taller treballa a través del moviment i el cos el món de les relacions espacials i físiques, el cos com a vehicle de relació interior i exterior, un cos que ens mostra, un moviment que ens ajuda a relacionar-nos millor amb nosaltres mateixos i amb els altres. El cos que parla i expressa el jo més íntim i que és canal de relació amb la pròpia família i també amb la societat. La proposta es durà a terme al Centre Penitenciari Quatre Camins per a treballar amb els interns, i amb la possibilitat que després puguin venir dissabte 16 novembre a gaudir del l’espectacle Tu y Yo amb les seves famílies al Teatre Auditori de Granollers i que puguin participar de manera activa. El Festival elPetit i el Teatre Auditori de Granollers busquen generar espais d’encontre artístic segurs i de qualitat per als interns i les seves famílies amb l’objectiu de fomentar vincles i de despertar sensibilitats.